
Prežite pravú rozkoš. Každá šálka kávy L´OR je totiž radosť. Nasledujte svoje zmysly, hýčkajte chuťové poháriky vyváženou chuťou s intenzívnou vôňou. Objavte rovnováhu dokonalosti. Nechajte sa očariť a užite si jedinečnosť okamžiku v prvotriednej svetovej kvalite.
Káva L'OR už zďaleka nie sú len vybrané kávové zrná 100% arabiky a robusty. Nová generácia vzduchotesných espresso kapsúl prináša intenzívnu vôňu kávy kedykoľvek počas dňa. Naše kapsule vyrobené z hliníku nie len dokonale zachovávajú vôňu kávy, ale naviac sú kompletne recyklovateľné.
Káva z L'OR kapsulí prešla starostlivým výberom a miešaním kávových zŕn našimi L’OR baristami. Aj preto vás prekvapí bohatou penou a prináša vynikajúci chuťový zážitok. Okrem toho sú všetky naše kapsule plne recyklovateľné a kompatibilné s Nespresso® * kávovarmi, s výnimkou Expert® *, Expert & Milk®, U® *, Umilk® *, Prodigio® * a Prodigia & Milk® * modelov zakúpených po 25.júni 2016.
*Ochranná známka tretej strany, ktorá nemá spojitosť s JACOBS DOUWE EGBERTS.
História spoločnosti L’OR sa začala písať v roku 1992 vo Francúzsku. S jediným cieľom - ponúkať ľuďom tú najlepšiu kávu na svete. Už takmer tridsať rokov sprevádzajú majstri L’OR milovníkov kávy vesmírom jedinečných chutí v tom najdokonalejšom prevedení. Mimochodom – L’OR už dávno nie je len lokálnou značkou. V roku 2010 prekročila značka hranice domoviny, keď predstavila L’OR Espresso – prvé kávové kapsule plne kompatibilné s kávovarmi Nespresso®* Kúzlo dokonalej chuti expandovalo do všetkých svetových strán.
*Ochranná známka tretej strany, ktorá nemá spojitosť s JACOBS DOUWE EGBERTS.
V dôsledku vysokých teplôt pri samotnom procese praženia (od 180 do 250 °C) prechádzajú zelené kávové zrná nekonečnou paletou rozmanitých zlatých a béžových odtieňov. Naši kávoví majstri sa zhodujú, že práve proces praženia dodáva zrnám L'OR sýtu farbu, jedinečnú chuť a vlastnosti, špecifické pre každú jednotlivú odrodu v danom sortimente. Vychutnajte si bohatú kávu, produkt dokonale pražených a mletých kávových zŕn, s jantárovo sfarbenou krémovou vrstvou navrchu.
V dôsledku vysokých teplôt pri samotnom procese praženia (od 180 do 250 °C) prechádzajú zelené kávové zrná nekonečnou paletou rozmanitých zlatých a béžových odtieňov. Naši kávoví majstri sa zhodujú, že práve proces praženia dodáva zrnám L'OR sýtu farbu, jedinečnú chuť a vlastnosti, špecifické pre každú jednotlivú odrodu v danom sortimente. Vychutnajte si bohatú kávu, produkt dokonale pražených a mletých kávových zŕn, s jantárovo sfarbenou krémovou vrstvou navrchu.